Salam Sejahtera, Selamat Datang ke Laman Web blog Butik Pengantin Teratak Kasih yang terletak di Jawi, Seberang Prai Selatan, Pulau Pinang. Butik ini menyediakan pelbagai jenis pakaian buat bakal mempelai yang akan melangsungkan perkahwinan dan sedia memenuhi apa sahaja yang anda kehendaki pasti ada di butik ini. Singgahlah ke butik kami untuk melihat sendiri kepelbagaian jenis pakaian dan koleksi pelamin serta lain-lain yang berkaitan + Andaman & Solekan + Pakaian Pengantin + Pelamin (Bunga Hidup) + Gubahan Hantaran + Hiasan Bilik Tidur + Dekorasi Dewan + Pakej Fotografi + Set Kanopi & Kataring + Kursus Solekan + Tempahan Jahitan

TERATAK KASIH...merealisasikan impian perkahwinan anda...

Terima kasih kerana mengunjungi laman blog kami. Semua perkhidmatan yang ditawarkan oleh Butik Pengantin Teratak Kasih adalah berpatutan untuk semua bakal pelanggan dan pelanggan tetap kami.

Tujuan kami adalah untuk mengurangkan tekanan kepada bakal-bakal pengantin dalam menguruskan perjalanan majlis mereka dengan harga yang ditawarkan adalah bersesuaian dengan perkhidmatan kami dalam memberikan kepuasan kepada pelanggan.

Butik Pengantin Teratak Kasih  merupakan syarikat bumiputera yang berdaftar khusus bagi menyediakan pakej perkahwinan dan Andaman. Kami mempunyai pelbagai rekaan baju pengantin terkini khusus untuk pilihan anda, juga bagi pegantin yang bertudung.

Butik Pengantin Teratak Kasih  juga menyediakan pelbagai perkhidmatan lain. Layarilah ruangan  HUBUNGI KAMI bagi mengetahui lokasi dan berhubung dengan kami serta layari ruangan PERKHIDMATAN bagi mengetahui khidmat yang kami sediakan.

Butik Pengantin Teratak Kasih  pasti dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik kerana kepuasan pelanggan matlamat kami…..
============================================================================Mimie
+ Pemilik Butik Pengantin Teratak Kasih
+ Perunding Perkahwinan
Andie
+ Jurusolek

 


Tasha Natasha
+ Jurusolek
Layari >> Tasha Natasha FB

 


Julieda
+ Jurusolek
Layari >> Julieda FB

 


Adi Haidee
+ Pembantu Butik
Layari >> Adi Haidee FB